Vi står i den sjette masseudryddelse, planeten har oplevet. Arter dør med en alarmerende hast, og klimaforandringerne hærger over hele verden. Regeringen har vist handlemod ved den frygtelige covid-19 krise, men handler ikke når det kommer til den planetære krise.

Ingen er immune overfor miljø- og klimakrisen. Derfor inviterer Extinction Rebellion København alle rebeller til at komme til Die-in aktion ved Strokespringvandet, for at vise at strøgets destruktive industrier ikke kan fortsætte.

Vi vil allesammen lægge os ned foran Storkespringet på Strøget, for at symbolisere al den død sammenbruddet af økosystemer og klima har i verden. På den måde vil vi vise samfundet og politikerne, at det også er nødvendigt og muligt at tage gennemgribende handling på denne nødsituation.

Der vil være desuden være taler og kreativ symbolik til at understrege pointerne. Der er ingen juridiske konsekvenser ved at deltage. Vi mødes kl. 16, og begynder kort efter med aktionen. Det bliver rørende, kraftfuldt og fedt.

Det er en fordel, hvis du har deltaget i en NVDA-træning (Non-Violent Direct Action), men alle er velkomne!

Er du ny til Extinction Rebellion og vil vide mere om hvordan vi arbejder, så kom til Onboardingmøde d. 25. juni.

Hvis du har andre spørgsmål eller henvendelser omkring aktionen, så send en mail til os på: actions_cph@xrdk.org.

Del meget gerne begivenheden, og invitér dine venner !


Picture by Catharina Gerritsen (Flickr)